Executive Search

Ska du rekrytera till en högre befattning behövs en specifik process och ett speciellt kunnande. Våra rekryterare har själva erfarenhet av ledande befattningar i Mode- och sportbranschen så hos oss träffar du alltid rekryterare som förstår dina utmaningar och behov. Vi kan förse ditt företag och organisationer med högpresterande personer till ledande roller och nyckelbefattningar.

Arbetsmetod
Kandidaterna finner vi genom search i och utanför Modeverkets egna nätverk, och ibland i kombination med annonsering i väl valda medier som passar just ditt företag. Researcharbetet grundar sig på Modeverkets kunnande i branschen och genom våra regelbundna kontakter med personer i vårt omfattande nätverk.

Vid Executive Search använder vi oss av Modeverkets egna nätverk och speciella sökvägar och metoder. Våra stora personliga nätverk som vi utvecklat genom 15 års erfarenhet i branschen, är självklart också viktiga för att lyckas. Våra senior konsulter arbetar i team för att utföra ett omfattande och rikstäckande searcharbete.
Vi arbetar efter en noggrant utarbetad kravprofil och ett strukturerat urvalsarbete baserat på en kombination av search, tester och referenstagning. Genom en nära dialog, med såväl kandidat som kund, kan vi hitta den optimala lösningen för just ditt företag och organisation.


Rekrytering
Rekrytering

Söker du en rekryteringspartner som verkligen kan mode, sport och retail?

...

Interim
Interim

Interimslösningar - chefer och specialister att hyra
I tillägg till våra övriga...

Annonsering
Annonsering

Aktiv exponering för att nå passiva kandidater

Vi på Modeverket jobbar dag...