Våra tjänster

Ett nätverk av kompetens skapar nya möjligheter
I Modeverkets unika nätverk finns mycket "dold kompetens", och många av dessa personer läser inte alltid platsannonser. Den kandidat du söker kanske idag arbetar inom inköp, produktion, produktutveckling, design, sortiment, försäljning, marknad eller som företagsledare.

Ofta kan en förfrågan från oss ha en annorlunda infallsvinkel och leda till nya möjligheter. Genom vårt internationella nätverk med tyngdpunkt i Skandinavien, USA/Kanada, Storbritannien, Tyskland, Holland och Belgien kan vi ge en extra dimension till din rekrytering.

Guldkornen hittar man oftast vid det personliga mötet
I vår process från CV till en faktisk rekommendation är den personliga intervjun kanske det viktigaste momentet. Vi vill ge våra kunder en personlig service och därför lägger vi extra fokus på att lära känna våra kandidater.

Egenskaper
För att höja kvaliteten i rekryteringen rekommenderar vi våra kunder att använda Modeverkets analyser. Resultatet av analyserna ger ytterligare en dimension avseende kompetens och unika egenskaper som inte kan säkerställas med enbart intervjuteknik.