Adress

Göteborg

Sankt Sigfridsgatan 66
412 66 Göteborg
+46 8 525 051 31
 

Kontakta oss

Välj kontakt!

Kontakt

Mattias Olsson

Senior Recruiter, Head of region
+46 70 792 29 55
mattias@modeverket.se

Mattias har drygt 20 års erfarenhet ifrån Mode och Sportbranschen främst som ledare i bolag som Frank Dandy (grundare), JC (HK) - Avdelningschef och Selected Brands - Försäljningschef. Utöver detta har Mattias även arbetat som Marknadsansvarig för Gore Tex Footwear i Skandinavien och i starten av sin yrkesbana även som säljare för varumärket Replay i Sverige och Norge. ”Just själva bredden av erfarenheter och tryggheten det innebär, känner jag är en av mina främsta styrkor när jag arbetar med både kund och kandidat som rekryterare säger Mattias”. Mattias är också Diplomerad Coach (ICF), Certifierad personlighetsanalytiker inom JobMatch Talents arbetspsykologiska HR-verktyg för rekrytering och utveckling samt Licenserad styrelseledamot.

Skicka meddelande

Charlotta Persson

Recruiter
+46 702 04 02 38
charlotta@modeverket.se

Charlotta har drygt 20 års erfarenhet från mode- och inredningsbranschen, främst inom inköp och produktion och drev under flera år ett eget företag som sålde ekologiska sov- och mysplagg för barn. Hon har haft ledande positioner som inköpschef och produktchef för företag som JC, Joy Shop och Partnership Sweden AB. Hon har också en genuin erfarenhet inom retail från arbete med företag som H&M och NK. ”Med ett genuint intresse för människor ser jag fram emot spännande möten med så väl kandidater som uppdragsgivare i en bransch som ligger mig så varmt om hjärtat"

Skicka meddelande

Helena Wahlgren

Recruiter
+46 709 15 18 58
helena@modeverket.se

Helena har drygt 15 års erfarenhet ifrån Mode och Skobranschen, främst som inköpare och ledare i stora bolag som H&M, Lindex, Varner gruppen (Produktchef) och Gina Tricot (Affärsområdeschef). ”Med min erfarenhet av branschen och intresse för människor var valet att att arbeta med rekrytering naturligt för mig” Utöver sina tidigare erfarenheter är Helena också certifierad Business and Leadership coach, ABLC. Även personlighets analytiker i form av certifierad Extended DISC user.

Skicka meddelande